Esti pregatit?

Esti pregatit?

Astazi, 31.12, iti scriu tie o scrisoare.


Am trecut prin multe impreuna.. Doi prieteni buni care au plecat intr-o calatorie plina de peripetii. Stii si tu cat am ras, cat am plans, cat am luptat, cate am realizat impreuna.

Au fost atatea momente in care am fost cu zambetul pana la urechi, momente in care efectiv simteam ca raman fara aer pentru ca nu ma puteam opri din ras, momente in care m-am simtit mandra de mine si de ceea ce am realizat, fericita cu tot ce aveam, sincera fata de mine si de ceilalti, frumoasa in propriul meu fel .

Oameni dragi mi-au fost alaturi si au avut grija de buna mea dispozitie. Iar pentru asta sunt recunoscatoare! Ei fac parte din viata mea si incearca, asa cum poate fiecare, sa o faca mai frumoasa. Eu, la rândul meu, vreau sa ii asigur ca exista un loc in inima mea pentru fiecare in parte.

Au fost si momente in care am plans, evident. Am plans cu lacrimi grele, din diferite motive: esecuri nu exagerat de mari dar importante pentru mine, greutati ale vietii, sentimente oferite pe tava unor persoane care nu meritau nici macar un sfert din ele, neintelegeri cu cei la care tin… au fost multe, dar am trecut peste. Lacrimile s-au uscat rapid. Poate pentru ca era vara iar caldura le-a evaporat sau poate pentru ca era iarna iar gerul de afara le-a inghetat si au cazut izbindu-se de pamant si sfaramand-le in mii de bucatele. Poate pentru ca am realizat cine sunt de fapt sau poate pentru ca mi-am dat seama ca nimeni si nimic nu merita lacrimile mele.

Sunt puternica si toate aceste lucruri care mie acum mi se par nedrepte sau prea complicate, ajuta la dezvoltarea mea ca om. Simt ca anul acesta a avut un rol important in maturizarea mea. Am adaugat lucruri noi la bagajul meu de experiente, momente, amintiri, trairi si sentimente.

Asta pentru ca, tu, 2017, m-ai pus putin la incercare. Ai vrut sa vezi daca pot sa o fac si pe asta. Sper ca esti mandru de mine, eu sunt. Mi-am aratat ca ceea ce nu ma doboara, ma face mai puternica.

Simt ca urmeaza momentul meu, momentul in care o sa arat tuturor cine sunt si de ce sunt in stare. Se apropie cu pasi rapizi iar eu ma simt din ce in ce mai pregatita. Fiecare moment ce urmeaza conteaza si o sa ma bucur de el exact asa cum trebuie. Nimeni si nimic nu o sa ma traga inapoi. Imi iau “bagajul” si pornesc la drum.

2018, esti pregatit?


 

Cu drag, Maya

6 thoughts on “Esti pregatit?

  1. De cand ai avut 11 ani te-am urmarit si stiu cat de mult ai muncit ca sa ajungi aici si cat de mult muncesti in prezent pentru a continua acest drum…deci meriti tot ce e mai bun…mult succes Miruu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *