Ce este fericirea pentru mine?

Ce este fericirea pentru mine?

Nu cred ca cineva imi poate da o definitie exacta. Fiecare o interpreteaza in felul sau propriu, asa cum o vede el. E ceva abstract, ceva frumos, ceva vital. 

Traiesc pentru ea.

Fericirea poate fi atunci cand cineva iti spune o vorba buna in momentele in care simti ca nu mai poti schita nici macar un zambet. Fericirea este atunci cand iti vezi familia adunata laolalta povestind lucruri de care iti aduci aminte cu drag. Fericirea e momentul acela cand realizezi ceva pentru care ai muncit atat de mult. Fericirea este atunci cand el iti sopteste incet la ureche “esti frumoasa” chiar daca tu nu te vezi asa. Fericirea este atunci cand esti inconjurat de prieteni adevarati care te sustin neconditionat. Fericirea e chiar si atunci cand mananci o ciocolata, mai ales daca esti la dieta.

Nimeni nu poate defini fericirea. Pentru fiecare inseamna altceva. Poate asta o face atat de speciala. 

Dar .. hai sa nu ne mai gandim atat de mult la ce inseamna ea de fapt. Hai sa o traim mai des. Sa o traim fiecare in felul nostru. Fericirea este peste tot, trebuie doar sa o lasam sa vina spre noi. Iar atunci cand ea ne-a cuprins, sa facem in asa fel incat sa nu mai plece. Pentru ca odata ce fericirea e in tine, vezi lumea cu alti ochi.

Tu te simti fericit? Crezi ca poti gasi macar un motiv sa fii fericit astazi? 

4 thoughts on “Ce este fericirea pentru mine?

  1. Nimeni nu poate defini “fericirea” in sensul ei adevarat….Nu exista …fiecare are fericirea lui proprie( unui amarat de pe strada care nu are unde trai daca ii dai o “coaja de paine” e fericit ca poate nu a mai avut asa ceva demult sau niciodata dar daca ii dai aceeasi coaja de paine unuia care poate a avut cam de toate la viata lui , o ia si ti-o arunca in fata…iti bati joc de el…fericirea este nedefinita….fiecare o intelege in termenul lui si fiecare are dreptul sa o expuna sau nu,,,a mea clar e inchisa in mine si nu o voi expune

  2. I think this is among the most significant information for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The web site style is wonderful, the articles is really great : D. Good job, cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *