Te stiu de mult timp, te cunosc de putin.

Te stiu de mult timp, te cunosc de putin.

Te stiu de mult timp, te cunosc de putin. Ciudat, nu? Dar totusi am impresia ca ne-am intalnit si intr-o viata anterioara. Altfel nu imi explic cum de m-am atasat atat de repede de tine. Mi-am calcat o multime de principii si asta pentru ca am vazut ceva diferit la tine.

Totul a pornit de la felul in care m-am simtit cand am stat de vorba la prima noastra intalnire. Mai tii minte? O cafea calda intr-o zi friguroasa. A fost ziua in care am simtit fluturasi in stomac dupa o lunga perioada de timp. A fost ziua in care m-am simtit intr-adevar fericita desi nu ma gandeam deloc la ce va urma. Stiam doar ca vreau sa te cunosc mai bine.

A continuat cu momentul in care m-ai luat de mana prima data. Nu ma asteptam sa fie totul atat de special. Nu stiu daca acest lucru se datoreaza scuzei simpatice pe care ai folosit-o sau faptului ca mi s-a cutremurat tot corpul atunci cand degetele ni s-au incrucisat. Nici afara nu mi s-a mai parut frig pentru ca mana ta o incalzea pe a mea.

Oh .. si a urmat primul nostru sarut. Cred ca stau de 20 de minute sa imi gasesc cuvintele ca sa pot descrie ce am simtit. Ar fi irelevant sa fac o descriere doar de dragul de a o face. Asta pentru ca doar eu pot intelege toate starile prin care am trecut in acel moment.

Si da.. mi-ai furat inima. Pot spune ca m-am indragostit. Dar oare sunt pregatita pentru ceea ce va urma? Nu stiu.

Tu, ia-ma de mana si fa-ma sa am mereu zambetul pe buze. Fa-ma sa ma simt frumoasa, sa ma simt superioara tuturor. Fa-ma sa nu imi para rau de nimic, sa nu imi mai simt niciodata fata umeda din cauza lacrimilor varsate noaptea. Fa-ma sa simt ca sunt motivul fericirii tale, ca sunt ultimul tau gand inainte de culcare si primul atunci cand te trezesti.

Fa-ma sa ma simt iubita si iti promit ca te voi iubi asa cum nici nu te gandesti ca ai putea fi iubit. 

One thought on “Te stiu de mult timp, te cunosc de putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *