DESPRE MINE

CINE SUNT EU?


Buna! Sunt Maya. Asa ma stiu toti cei care asculta muzica mea. Asa imi spun si prietenii. Pentru familie sunt Miruna. M-am nascut in 2001, pe 1 iunie, de ziua copilului, si voi ramane pentru totdeauna un copil in sufletul meu. Sunt eleva  la Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti” din Bucuresti, la sectia Canto Jazz Muzica usoara.
Sunt o fire prietenoasă si imi place sa-mi fac mereu prieteni noi.
Deasemenea imi place sa dansez, sa desenez si sa fac fotografii. Dar cel mai mult iubesc muzica. Daca ar fi sa iau totul de la capat, as face acelasi lucru: as canta. Nu ma vad facand altceva. Traiesc pentru muzica. Respir muzica.
Cand eram foarte mica, ascultam muzica toata ziua. Mancam ascultand muzica, dormeam cu muzica.

PRIMII MEI PASI IN MUZICA


In 2010, la varsta de 9 ani , am inceput activitatea muzicala in Grupul Miracol alaturi de care am participat la multe spectacole si emisiuni Tv. Mai apoi, in anul 2012, am inceput activitatea ca solista.
In acelasi an m-am inscris la Scoala de Arte Bucuresti, sectia canto, clasa prof. Viorela Filip, ale carei cursuri le-am absolvit in 2015.
Am studiat putin pianul si chitara.
Incerc sa fiu un artist complet. Am multa ambitie si pun suflet in tot ceea ce fac.

REALIZARILE DE PANA ACUM


Am participat la multe spectacole si la peste 70 concursuri muzicale unde am castigat numeroase trofee si premii fiind apreciata atat de juriu cat si de public.
Am multe aparitii Tv, la radio , in emisiuni cu profil muzical dar si in foarte multe spectacole.
In anul 2013 am castigat concursul televizat MyKaraoke Star, oraganizat de TVH, fiind singurul copil participant. Premiul a constat intr-un proiect muzical. Astfel, in vara anului 2014, am lansat primul meu single “Ochii tai” si tot atunci mi-am ales ca nume de scena MAYA.In iunie 2015 am castigat The most famous award 2015 in cadrul concursului “I wanna be famous” , organizat de Perfect Internet Las Vegas SUA
Premiul a constat in realizarea unui album cu 8 piese din care prima a fost deja lansata “Do some good”.


 


Odata cu aceasta colaborare mi-am schimbat numele de scena in MAYA Pop.
Am fost invitata in Las Vegas pentru 2 saptamani unde am avut parte de o sedinta foto profesionala facuta de Heather Jane Wyatt, un interviu cu Michael Airinghton (actor) in rolul lui Ester Goldberg, personaj foarte cunoscut si apreciat in America.
In 2016 am fost din nou invitata in Las Vegas sa cant in cadrul unui concert, unde mi s-a inmanat “The most famous award”, iar in noiembrie 2017 am fost din nou pentru un concert si pentru a oferi, din partea organizatorilor, trofeul, noului castigator. 

Pe 2 noiembrie 2015 am lansat un nou single “Be strong” impreuna cu echipa TommoProduction.In 2016, chiar de ziua mea, am lansat “Color of my soul” cu 123Records, o casa de productie din Danemarca.Tot in 2016 am participat la XFactor Romania, unde am ajuns in galele live alaturi de Oscar cu care am format trupa APOLLO.


 


 


 Sa canti pe scena XFactor este o experienta de neuitat. Am trait momente de emotie intensa si am cunoscut oameni deosebiti, de la juriu pana la echipa tehnica, cu care pastrez legatura si astazi.
Pe 1 iunie 2017 am lansat piesa “Castel de nisip” cu Diamond Records Romania.


 


Tot in 2017 am inceput sa fac video blog pe canalul meu de youtube. Astfel pot impartasi cu fanii mei toate momentele speciale si cele din viata de zi cu zi.
In august am facut un cover la piesa ATTENTION – Charlie Puth cu text in limba romana scris integral de mine. Iar dupa o luna am scris versuri in limba romana pentru piesa MERCY – Shawn Mendes. Am mai colaborat cu altii la textele pieselor mele, dar acum este prima oara cand fac acest lucru singura.

 


 Toate vlogurile, coverurile dar si piesele mele proprii le puteti gasi pe canalul de youtube.

 http://bit.ly/MAYAbyMP


Imi iubesc viata si sunt recunoscatoare tuturor celor care m-au ajutat sa-mi croiesc un drum in muzica, drum pe care doresc sa-l urmez in continuare.
Deasemenea le multumesc tuturor fanilor mei care au fost alaturi de mine in tot acest timp, apreciindu-mi munca.


Cu drag, MAYA Pop